Zet de toon samen met Symfoon

Share

22 december 2021

Wil jij graag meewerken aan een toegankelijke maatschappij? Je kan de onderwerpen kiezen die jou het meest interesseren en dan brengen wij je op de hoogte van de actuele thema's en onderzoeken.

Omdat we niet enkel jullie mening belangrijk vinden, maar ook graag beroep willen doen op jullie ervaring, werken we met resonantiegroepen rond bepaalde thema’s. Als jij net zoals ons graag meewerkt aan een toegankelijke maatschappij, kan je je onderaan deze pagina hiervoor inschrijven. Je kan zelf kiezen naar welke resonantiegroep je voorkeur gaat (max. 3). Personen binnen een bepaalde resonantiegroep kunnen op die manier gevraagd worden om een kleine gerichte vragenlijst binnen dit specifieke thema te beantwoorden. Je kan je ook kandidaat stellen om deel uit te maken van een werkgroep of onze pool ervaringsdeskundige.

Zo heb je mee inspraak wanneer Symfoon snel een reactie of advies dient te formuleren. Of je groep al dan niet wordt aangesproken, hangt dus af van dossiers waar we op dat moment mee bezig zijn of de vragen die het beleid ons stelt.  

Schrijf je hier in om deel uit te maken van de resonantiegroepen

Indien je problemen ondervindt om je in te schrijven met het formulier, kan je ons steeds contacteren via info@symfoon.be of bel ons en wij schrijven je manueel in.

Thema's (max. 3)