Helpende handen gezocht voor de tweede editie van Team Trottoir

Share

01 september 2023

Oproep: Zet je mee je schouders onder Team Trottoir 2.0 tijdens Week van de Mobiliteit?

In de Week van de Mobiliteit hernemen we onze succesvolle campagne Team Trottoir, waarin we de straat optrekken om bewustzijn te kweken over het belang van een obstakelvrij trottoir. Dit jaar zijn we van plan om zes steden aan te doen, met een grote aftrap in Antwerpen op zaterdag 16 september. Daarvoor zijn we nog op zoek naar veel helpende handen. Heb jij zin om samen met ons obstakels te signaleren en/of voorbijgangers een woordje uitleg te geven? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, dus je bent ook zeker welkom op meer dan één locatie.

Vind je het inschrijfformulier niet zo handig? Stuur dan gerust een mailtje naar hanne@symfoon.be of bel haar op +32 488 407 390.

We spreken telkens af aan een duidelijk punt in het station en vertrekken van daaruit allemaal samen. Hopelijk tot snel!

DE PLANNING

  • Antwerpen: zaterdag 16 september (10u)
  • Torhout: zondag 17 september (14u)*
  • Kortrijk: maandag 18 september (10u)
  • Leuven: woensdag 20 september (14u)
  • Oostende: donderdag 21 september (10u)
  • Genk: donderdag 21 september (10u)

* In Torhout voeren we niet alleen actie, maar begeleiden we ook een inleefparcours in samenwerking met de gemeente. Die zondag is het marktplein verkeersvrij gemaakt en vindt er een heuse verkeershappening plaats, waarvoor Symfoon is uitgenodigd.

Inschrijfformulier
Visus
Heb je een voorkeur voor een locatie?
Naar hoeveel steden wil je mee?