Beleef het Leuvense kunstenfestival Artefact met audiobeschrijving

In 2024 staat Artefact in het teken van een vraag: Hoe kan je je staande houden in een verpletterend onrustige wereld?

Wanneer ?
Van 08 februari 2024
tot 25 februari 2024
Locatie
STUK
Naamsestraat 96
3000 Leuven

Share

Wat? Onder de titel At the still point of the turning world zoeken de kunstenaars in Artefact 2024 naar troost, kracht en betekenis. In een groter kosmisch geheel, in (familie)banden over generaties heen, in de relatie tussen vormen en materialen, en in poëzie.

Artefact is meer dan een tentoonstelling. In een uitgebreid festivalprogramma kan je via concerten, performance, films, (junior en sound) workshops en lezingen al je zintuigen laten prikkelen. Vanaf februari vind je het programma op hun website.

De audiodescriptietool is volledig gratis te gebruiken via een audiotoestel of via QR-codes. Je luistert naar een beschrijving van een selectie kunstwerken, verspreid over alle ruimtes van de expo. Maar ook curator Karen Verschooren legt uit wat haar aanspreekt in de werken. Je geniet van deze tool tijdens de reguliere openingsuren van de tentoonstelling: van woensdag tot zaterdag tussen 14u en 22u, en van zondag tot dinsdag tussen 14u en 19u.

Waar? STUK, Leuven.

Wanneer? Van 8 februari tot 25 februari.

Prijs? Gratis.

Inschrijven? Enkel nodig als je een groepsrondleiding wenst te boeken. Mail naar rondleiding@stuk.be met vermelding van je naam, telefoonnummer, het aantal deelnemers en enkele mogelijke tijdstippen. STUK neemt zo snel mogelijk contact met je op en zoekt samen een rondleiding die voor jou werkt. Bel je liever? Je kan STUK tijdens de werkuren bereiken op 016 14 66 88.