Het komt dichterbij! Van 8 tot 13 oktober 2018 toert Zicht op Cultuur- Slechtzienden en Blinden Platform Vlaanderen door het land met “Cinema Tournee: kijken met je oren”. Cinema tournee is een innovatief project van Zicht op Cultuur-Slechtzienden en Blinden Platform Vlaanderen, met de steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds. We richten een bus in als cinema en iedereen is er welkom om samen film met audiodescriptie te beleven.

Wanneer ?
Van 08 oktober 2018
tot 13 oktober 2018
Locatie
kerkstraat 108
9050 Gent / Brugge

Share

Met deze ervaring willen we mensen met een visuele beperking laten ondervinden dat ook zij volop van een film kunnen genieten. Ook ziend publiek is welkom. Ze kunnen er hun zintuiglijke grenzen verleggen. We kregen voor dit project de steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds.

We nodigen jullie dus van harte uit om onze bus een bezoekje te brengen of er zelfs een volledige film met audiodescriptie te bekijken!

Dit is het programma, telkens van 11u tot 17u:

rode bus cinema toruneé

We zijn volop bezig met de voorbereidingen, onze telefoons staan roodgloeiend, onze mailboxen staan op ontploffen en… we hebben er vooral veel zin in!

En natuurlijk zijn ook helpende handen heel erg welkom!  Meedraaien als vrijwilliger kan je doen door deze actie bekend te maken in je omgeving of door op één (of meerdere) van onze standplaatsen, bezoekers te begeleiden van en op de bus, mensen aan te spreken om een kijkje te komen nemen, te getuigen over audiodescriptie in je leven,… Help je graag mee?  Voor meer info over Cinema Tournee kan je steeds op ons info-adres terecht.

We kijken er alvast enorm naar uit om veel nieuwe mensen en oude bekenden te ontmoeten. We gaan ons eens goed amuseren samen!