De gerenommeerde choreograaf Andrew Graham werkt samen met Gents dansgezelschap LaGeste. De hele week door organiseren ze workshops waar je vrij mag bij aansluiten, die culmineren in een 'ballroom', een dansfeest, op zaterdagnamiddag. 

Wanneer ?
Van 11 december 2023
tot 16 december 2023
Locatie
LaGeste
Bijlokekaai 7
9000 Gent

Share

Wat? We tellen af naar Ballrooms, een inclusief feestje, een mixabiliParty XL in Studio laGeste. Ter voorbereiding van deze Ballrooms zetten we de week voordien de deuren van studio laGeste open zodat iedereen zijn tofste moves kan komen oefenen. We doen dit op 2 manieren: Mixability Workshops en Open Studio.

In Mixability Workshops deelt een expert zijn bewegingstaal met de aanwezige deelnemers. Open Studio is een experimenteerruimte, onder begeleiding, om je eigen bewegingstaal te delen met anderen. Hiermee gaan we aan de slag om Ballrooms te creëren. Zowel tijdens de Mixability Workshops als tijdens de Open Studio wordt er toegewerkt naar de Ballrooms.

Danservaring is helemaal niet nodig. De bedoeling van de Ballrooms en workshops is net om op een laagdrempelige manier mensen met elkaar in contact te brengen die elkaar anders misschien nooit zouden ontmoeten. 

Waar? De dansstudio van LaGeste. Wil je graag opgehaald worden aan Gent-Sint-Pieters? Stuur dan een mailtje naar charlotte@lageste.be.

Wanneer? Van maandag 11 december tot en met vrijdag 15 december zijn er elke dag workshops, je kan het programma hieronder in Word downloaden. De Ballroom vindt plaats op zaterdag 16 december van 17h-20h.

Prijs? Gratis. 

Inschrijven? Inschrijven hoeft niet. Duw de deur gewoon open en doe mee.

Programma workshops