The Ecstatic Being. Between Knowing and Understanding

STUK, Huis voor Dans, Beeld en Geluid opent opnieuw de deuren voor Artefact. Deze jaarlijkse tentoonstelling koppelt hedendaagse kunst telkens aan een maatschappelijk thema.

Wanneer ?
Van 08 juni 2023
tot 25 juni 2023
Locatie
STUK
Naamsestraat 96
3000 Leuven

Share

Onder de titel The Ecstatic Being. Between knowing and understanding kijkt Artefact in 2023 naar de impact van andere bewustzijnsvormen op hoe we onszelf en de wereld rondom ons begrijpen. Extase vind je aan het uiterste van dit spectrum van veranderde bewustzijnstoestanden maar er zijn natuurlijk verschillende gradaties. We nodigen je uit om het zelf te ontdekken, dat wat je kent en weet even los te laten, en een groep kunstenaars mee te volgen doorheen hun ‘doors of perception’. Meer informatie vind je op de Artefact website.

De openingsuren van de tentoonstelling zijn:

  • van woensdag tot zaterdag tussen 14u en 22u.
  • van zondag tot dinsdag tussen 14u en 19u.

Bezoek je de expo liever met vrienden, familie of collega’s? Dan neemt een gids je met veel plezier mee doorheen de tentoonstelling. De gidsen hebben een extra opleiding gekregen om hun rondleidingen inclusiever te maken voor personen met een visuele beperking. Deze rondleidingen zijn volledig gratis en kunnen aangevraagd worden via dit formulier, of door te mailen naar rondleiding@stuk.be met vermelding van je naam, telefoonnummer, het aantal deelnemers en enkele mogelijke tijdstippen. Zij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

The Ecstatic Being