Stad Gent streeft naar toegankelijke Feesten. Om dit mogelijk te maken, wordt op verschillende domeinen intensief samengewerkt tussen de toegankelijkheidsambtenaar, verschillende stadsdiensten, pleinorganisatoren, vrijwilligers, Mobar en TriVelo. Zowel tijdens als voor de Gentse Feesten worden de pleinen, samen met ervaringsdeskundigen, gescreend op toegankelijkheid.

Wanneer ?
Van 20 juli 2023
tot 20 juli 2023
Locatie
School Het Spectrum
Martelaarslaan 13
9000 Gent

Share

Wat: Gentse feesten 2023. En dat worden speciale feesten voor de kloaverkes. Niet alleen vieren ze dit jaar hun 30ste verjaardag, het wordt ook hun 25ste Gentsefeestenrevue. Redenen genoeg om te vieren dus. Het wordt een show over al het moois dat de natuur ons te bieden heeft en ook wel een beetje over de menselijke natuur met zijn fraaie en minder fraaie kantjes. Met dit jaar een bijzondere gastartiest: niemand minder dan Marino Lomme, de man achter Poppentheater Charlequin.

Waar: school Het Spectrum, Martelaarslaan 13 te Gent De school beschikt over een aantal ondergrondse parkeerplaatsen en is ook gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (lijn 2 en 4, halte Bijlokehof, 3e halte vanaf station Gent Sint Pieters)

Wanneer: donderdag 20 juli van 14u30 tot 17u10

Prijs: €12/p, personen met beperking €9 en hun persoonlijke begeleider €9 (Uitpaskorting geldig)

Gratis kopje koffie en een stukje cake tijdens de pauze

Inschrijven/reserveren: : Telefonisch op nummer 09 236 18 48 (Gina) of 09 226 19 24 (Daniëlla) Of via mail naar glenn.gina@gmail.com of donald.cornelis@telenet.be, beperkt tot 120 bezoekers.

Vermeld bij de inschrijvingen welke toegankelijkheidsaanpassingen je nodig hebt.

  • Rolstoeltoegankelijke locatie
  • Audiobeschrijving voor mensen met een visuele beperking
  • Begeleiding door een vrijwilliger is mogelijk
  • Een rustige locatie waar de assistentiehond kan wachten op zijn baasje

Noodnummer voor 20 juli: 0476 025 563 (Donald)

Logo Gentse Feesten gevormd door Gentenaars die samen het woord Gentse vormen