Argus Verbaal Beschrijven nodigt je graag uit op een volgende online Zoom kunstsessie.

Wanneer ?
Van 30 mei 2023
tot 30 mei 2023
Locatie
Argus Verbaal Beschrijven
Zoom sessie
0000 Online
Contact

Share

Frida Kahlo (1907-1954) was een Mexicaanse surrealistische schilderes. Haar werk werd populair in de jaren tachtig en heeft een zeer autobiografisch van karakter. Zo deed ze verslag over haar tumultueuze huwelijksleven met de beroemde schilder Diego Rivera en de langdurige gevolgen van een verkeersongeluk in haar jeugd. Verder bestaat haar werk grotendeels uit zelfportretten, waarbij vooral de doorgegroeide wenkbrauwen en het snorretje opvallen. Daarnaast is haar werk kleurrijk en wordt er gebruik gemaakt van Mexicaanse folkloristische en pre-Colombiaanse motieven. Het oeuvre kan gekarakteriseerd worden als magisch realistisch. Graag nemen we jullie mee in deze surrealistische wereld.

Praktisch

Datum: Dinsdag 30 mei om 20u00 – online Zoom sessie Frida Kahlo

Schrijf in én betaal, enkel zo kunnen wij uw deelname garanderen.

Inschrijven

Klik op volgende link om je in te schrijven en verstuur het formulier : https://forms.gle/pG3KvuZ6uWY6Kjrv7

Krijg je geen bevestigingsmail, neem dan even contact op met argusverbaalbeschrijven@gmail.com.

Betaling

Betaal 10 € op naam van Argus op het rekeningnummer: BE91 7340 5487 9676 met vermelding van de naam van de Argus sessie.

Video link

Heb je interesse maar kan je de avond zelf niet volgen of wens je enkel de video of de podcast ontvangen zonder de avond zelf te volgen: schrijf je in, betaal en je ontvangt achteraf een link naar de opname van de sessie. Zo kan je deze op eigen tempo en wanneer je wil volgen.

Schilderij Frida Kahlo