Argus Verbaal Beschrijven nodigt je graag uit op een volgende online Zoom kunstsessie.

Wanneer ?
Van 28 maart 2023
tot 28 maart 2023
Locatie
Argus Verbaal Beschrijven
Zoom sessie
0000 Online
Contact

Share

Ieder jaar wordt op Pasen de verrijzenis van Christus herdacht. Elke Christen kent het verhaal van de Verlosser die na een ware marteling gekruisigd werd en terug opstond uit de dood.  Maar waar komen dan de paashaas en de gekleurde eieren vandaan? Is het een aloude traditie die gemengd werd met het Christelijke gebeuren, zoals ook met Kerstmis gebeurd is? Wie aan Pasen denkt, denkt ook aan eieren om te eten, maar ook als decoratie. Zo werden er juwelen gemaakt in de vorm van een paasei, de beroemde Fabergé eieren. Ook talloze kunstenaars hebben door de eeuwen het lijdensverhaal (ook de Passie of Passion genoemd) van Jezus in beeld proberen te brengen. Samen met jullie gaan we dieper in op het “Paasgebeuren”…

Praktisch

Datum: Dinsdag 28 maart om 20u00 – online Zoom sessie Het Paasmysterie

Schrijf in én betaal, enkel zo kunnen wij uw deelname garanderen.

Inschrijven

Klik op volgende link om je in te schrijven en verstuur het formulier : https://forms.gle/xZ2rgQE9acp3iXhU8

Krijg je geen bevestigingsmail, neem dan even contact op met argusverbaalbeschrijven@gmail.com.

Betaling

Betaal 10 € op naam van Argus op het rekeningnummer: BE91 7340 5487 9676 met vermelding van de naam van de Argus sessie.

Video link

Heb je interesse maar kan je de avond zelf niet volgen of wens je enkel de video of de podcast ontvangen zonder de avond zelf te volgen: schrijf je in, betaal en je ontvangt achteraf een link naar de opname van de sessie. Zo kan je deze op eigen tempo en wanneer je wil volgen.

Paashaas en eieren