Kunstenaars en hun muzen Caroline en Tamara

Wat is een kunstenaar zonder inspiratie? Helemaal niets! Creativiteit komt altijd voort uit inspiratie en inspiratie heeft veel bronnen. De bekendste is de muze, meestal verbeeld als een opvallend mooie vrouw die de scheppingsdrang van de kunstenaar aanwakkert.  

Het idee dat een kunstenaar door een ander persoon tot creativiteit wordt aangespoord zorgt voor fantasierijke en prikkelende gedachten. Zeker wanneer er een onmogelijke of verboden liefde aan verbonden is. Wij gaan graag met jullie op zoek naar enkele van deze muzen en hun betekenis in het oeuvre van verschillende kunstenaars.

Dinsdag 24 mei organiseert Argus Verbaal Beschrijven om 19.30u een nieuwe online Zoom Kunstsessie. Wil je deelnemen aan de sessie? Schrijf je dan in via het online formulier via deze link: https://forms.gle/WPnxGj6odTBbojTQ7 . Je deelname kost 8 euro en dien je overschrijven op naam van Argus naar het rekeningnummer: BE91 7340 5487 9676 met vermelding van 'Kunstenaars en hun muzen Caroline en Tamara'.

Na je inschrijving krijg je een bevestigingsmail. indien je deze toch niet zou krijgen, stuur dan een mail naar argusverbaalbeschrijven@gmail.com 

Heb je interesse maar kan je de avond zelf niet volgen of wens je enkel de video of de podcast ontvangen zonder de avond zelf te volgen: schrijf je in, betaal en je ontvangt achteraf een link naar de opname van de sessie. Zo kan je deze op eigen tempo en wanneer je wil volgen.

Wanneer ?
Van 24 mei 2022
tot 24 mei 2022
Locatie
Argus Verbaal Beschrijven
Online Zoomsessie
9000 Gent

Share