Licht en duisternis. Het staat centraal in kunnen zien en niet zien. Ook kunstenaars hebben zich in hun werken, doorheen de eeuwen, bezig gehouden met licht en donker. Denk maar aan de clair-obscur in de barok of het belang van licht in de werken van de impressionisten. Maar licht was niet alleen technisch van belang, het kreeg vaak, samen met duisternis ook een heel symbolische bijklank in de kunst. En wist je dat licht en het ontbreken ervan ook centraal staat in nagenoeg alle feesten in de donkere wintermaanden? Tijdens de rondleiding ontdekken we kunstenaars, hun symbolentaal en hun culturele inspiratie met als thema ‘licht en duisternis’. Het licht schijnt, zelfs in de diepste duisternis?

 

PRAKTISCH

Datum: Dinsdag 20 december om 20u00 – online Zoom sessie Licht en duisternis

Let op: WIJ STARTEN VANAF NU OM 20u00 IN PLAATS VAN 19u30!!

Schrijf in én betaal, enkel zo kunnen wij uw deelname garanderen.

 

Inschrijven

Klik op volgende link om je in te schrijven en verstuur het formulier : https://forms.gle/98rwbygbkiFbNYxb6

Krijg je geen bevestigingsmail, neem dan even contact op met argusverbaalbeschrijven@gmail.com.

 

Betaling

Betaal 10 € op naam van Argus op het rekeningnummer: BE91 7340 5487 9676 met vermelding van de naam van de Argus sessie.

 

Video link

Heb je interesse maar kan je de avond zelf niet volgen of wens je enkel de video of de podcast ontvangen zonder de avond zelf te volgen: schrijf je in, betaal en je ontvangt achteraf een link naar de opname van de sessie. Zo kan je deze op eigen tempo en wanneer je wil volgen.

 

Contact

Voor algemeen contact met Argus kan je mailen naar: argusverbaalbeschrijven@gmail.com

Wanneer ?
Van 20 december 2022
tot 20 december 2022
Locatie
Argus Verbaal Beschrijven
Online Online
9000 Online

Share