Argus Verbaal Beschrijven nodigt je graag uit op een volgende online Zoom kunstsessie.

Wanneer ?
Van 26 januari 2023
tot 26 januari 2023
Locatie
Argus Verbaal Beschrijven
Zoom sessie
0000 Online
Contact

Share

Licht en duisternis. Het staat centraal in kunnen zien en niet zien. Ook kunstenaars hebben zich in hun werken, doorheen de eeuwen, bezig gehouden met licht en donker. Denk maar aan de clair-obscur in de barok of het belang van licht in de werken van de impressionisten. Maar licht was niet alleen technisch van belang, het kreeg vaak, samen met duisternis ook een heel symbolische bijklank in de kunst. En wist je dat licht en het ontbreken ervan ook centraal staat in nagenoeg alle feesten? Tijdens de rondleiding ontdekken we kunstenaars, hun symbolentaal en hun culturele inspiratie met als thema ‘licht en duisternis’. Het licht schijnt, zelfs in de diepste duisternis?

Praktisch

Datum: UITZONDERLIJK op woensdag 26 april om 20u00 – online Zoom sessie Licht en Duisternis

Schrijf in én betaal, enkel zo kunnen wij uw deelname garanderen.

Inschrijven

Klik op volgende link om je in te schrijven en verstuur het formulier : https://forms.gle/5ak9pxsQWGNoEJcg9

Krijg je geen bevestigingsmail, neem dan even contact op met argusverbaalbeschrijven@gmail.com.

Betaling

Betaal 10 € op naam van Argus op het rekeningnummer: BE91 7340 5487 9676 met vermelding van de naam van de Argus sessie.

Video link

Heb je interesse maar kan je de avond zelf niet volgen of wens je enkel de video of de podcast ontvangen zonder de avond zelf te volgen: schrijf je in, betaal en je ontvangt achteraf een link naar de opname van de sessie. Zo kan je deze op eigen tempo en wanneer je wil volgen.

Schilderij licht en duisternis