Een hommage aan de schuunste stad van ‘t land: Dit scherpe en grappige eerbetoon aan Gent en de Gentenaar vulde afgelopen zomer maar liefst 16 keer de Theaterzaal en keert in juli terug. Er zijn een voeltoer en audiodescriptie voorzien, en aangezien VierNulVier zijn audiobeschrijving wil blijven bijschaven, vroegen ze Symfoon om te komen kijken en luisteren. Daarom stelt Symfoon een groep blinde en slechtziende theaterliefhebbers samen om naar het stuk te gaan kijken en nadien een woordje feedback te geven aan VierNulVier. Win-win, toch?

Wanneer ?
10 juli 2024
Locatie
Kunstencentrum VierNulVier
Sint-Pietersnieuwstraat 23
9000 Gent

Share

Wat? ‘Mein Gent’ ontvouwt zich op het snijvlak van muziektheater, revue en operette. Op scène staan Pascale Platel, Ineke Nijssen, Gorges Ocloo en Steve De Schepper. Zij krijgen het gezelschap van een 60-tal Gentse vrijwilligers. Samen bezingen ze de stad en haar inwoners in alle toonaarden op muziek van Steven Prengels. Deze voorstelling van Frank Van Laecke en Alain Platel is echter niet alleen bestemd voor een Gents publiek. ‘Mein Gent’ mag je als theaterliefhebber niet missen.

Dus houd jij van theater en wil je bijdragen aan de toegankelijkheid van het culturele leven? Dan zijn we op zoek naar jou!

Waar? Kunstencentrum VierNulVier, Gent. Afspreken aan het station is mogelijk, laat dit even weten bij je inschrijving.

Wanneer? Woensdag 10 juli, 20h-22h.

Prijs? Gratis.

Inschrijven? Stuur een e-mail naar info@symfoon.be of bel naar 0487 51 88 64.

 

Spreekt dit event je aan, maar ben je net niet vrij? Geen zorgen, op zaterdag 18 mei gaan we ook!