Concertorganisator Democrazy heeft er een nieuwe zaal bij in het Gentse: het Wintercircus, op maar 100 meter van de Vooruit en vlak bij het Zuid. De muziekclub opent 'voor echt' in het najaar van 2024, maar in maart 2024 presenteren ze al een voorproefje. En ze willen ons er graag bij om een woordje feedback te geven over de toegankelijkheid van dit spiksplinternieuwe muziekwalhalla.

Wanneer ?
24 maart 2024
Locatie
Wintercircus
Miriam Makebaplein 2
9000 Gent

Share

Wat? Symfoon stelt op vraag van Democrazy een groep muziekliefhebbers met een visuele beperking samen. Op zondag 24 maart vinden in het Wintercircus de halve finales van Humo’s Rock Rally plaats, dat is zowat de koningin Elisabethwedstrijd onder de popconcours. Noordkaap, Evil Superstars, Novastar, Goose, Whispering Sons, Meskerem Mees en vele wereldberoemde anderen gingen de winnaar van 2024 voor. 

Tijdens de avond genieten we niet alleen van een reeks gratis concerten van het talent van morgen, maar blijven we ook kritisch. We zitten nadien even samen met de mensen van Democrazy, die benieuwd zijn om te horen wat ze goed doen en wat nog beter kan. Dus houd jij van muziek en wil je bijdragen aan de toegankelijkheid van het concertleven? Dan zijn we op zoek naar jou!

Waar? Wintercircus, Gent. Afspreken aan het station is mogelijk, laat dit even weten bij je inschrijving.

Wanneer? Zondag 24 maart, 18h30.

Prijs? Gratis.

Inschrijven? Stuur een e-mail naar info@symfoon.be of bel +32 488 407 390 (niet bereikbaar op woensdag).