Openluchtfestival: Buitenbeenpop

Na twee digitale edities zal het festival Buitenbeenpop, voor mensen met een handicap, dit jaar voor het eerst weer fysiek doorgaan. Op vrijdag 26 augustus zakken onder andere Barbara Dex, Gene Thomas, Wim Soutaer en ‘peter’ Jelle Cleymans af naar De Zegeplaats in Leopoldsburg.

Zoals bij elke editie, hecht de organisatie van Buitenbeenpop veel belang aan het comfort van zijn bezoekers. Er wordt een specifieke festivalsfeer gecreëerd rekening houdend met speciale ondersteuningsbehoeften van de personen met een beperking. Zo is er onder andere aangepast sanitair, een berijdbaar pad van 6.000 meter lang voor de rolwagengebruikers, de mogelijkheid tot verzorging en een snoezelruimte om wat te rusten. Voor doven en slechthorenden zijn er op Buitenbeenpop tolken Vlaamse Gebarentaal. En voor blinden en slechtzienden is er audiodescriptie voorzien.

Tickets kosten 15 euro en zijn enkel in voorverkoop verkrijgbaar. Je vindt ze bij de dienst Toerisme (011 40 21 84), Cultuurcentrum (011 34 65 48) en het Gemeentehuis (011 34 92 10) in Leopoldsburg.

Alle informatie over Buitenbeenpop vind je terug op hun website, klik hier

Wanneer ?
Van 26 augustus 2022
tot 26 augustus 2022
Locatie
Buitenbeenpop
Zegeplaats /
3970 Leopoldsburg

Share