Theatervoorstelling met audiodescriptie: Lonely Hearts Club Band

Een seizoen lang bood het Toneelhuis een reeks van theatervoorstellingen aan met audiodescriptie in de Bourla. Maar aan alle mooie liedjes komt een eind, ook aan dat van de voorstellingen met audiodescriptie voor dit theaterseizoen. Op zondag 19 juni zal de laatste matinee voorstelling met audiodescriptie spelen. 

Lonely Hearts Club Band is een stuk gemaakt door het Toneelhuis en alle medewerkers van Toneelhuis. Elk van die makers koos één nummer uit het legendarische album Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band van The Beatles. En deed er uiteraard geheel zijn eigenzinnige zin mee. Bij aanvang van de voorstelling wordt de plaat opgelegd en 50 minuten later heeft u ze allemaal de revue zien passeren: Mokhallad Rasem, FC Bergman, Olympique Dramatique, Benjamin Verdonck, Lisaboa Houbrechts, Bosse Provoost, Hannah De Meyer, Timeau De Keyser, Guy Cassiers, de dames van het onthaal, de technische ploeg, de dienst communicatie, productie, publiekswerving en onderhoud, de dames en heren van de administratie, de dames en heren van het kostuum- en decoratelier en de zwerfkat die al weken onder het voortoneel huist en zich tot nog toe enkel liet horen.

Tickets voor de voorstelling kunnen telefonisch geboekt worden bij de ticketbalie via het telefoonnummer 03/224.88.44 op maandag van 12u tot 17u en van dinsdag tot en met vrijdag van 10u tot 17u. Begeleiders mogen gratis mee en heb je graag assistentie vanaf het Centraal station Antwerpen, laat het het Toneelhuis of Inter Vlaanderen dan weten. 

Wil je de voorstelling bijwonen? Dan word je om 14u verwacht in de inkomhal van de Bourla. Waarna om 15u de voorstelling zal beginnen.

Meer informatie over de voorstelling kan je via onderstaande link terugvinden: https://toneelhuis.be/nl/programma/lonely-hearts-club-band/ 

Wanneer ?
Van 19 juni 2022
tot 19 juni 2022
Locatie
het Toneelhuis
Komedieplaats 18
2000 Antwerpen

Share