Theatervoorstelling met audiodescriptie: Looking for Habibi

Al een heel seizoen biedt het Toneelhuis theatervoorstellingen aan met audiodescriptie in de Bourla. De eerst volgende matinee voorstelling met audiodescriptie is Looking for Hibibi, waar drie acteurs, een zanger en een muzikant collectief opzoek gaan naar de liefde. 

Een inleiding over het stuk kan je enkele dagen voor de matinee voorstelling terugvinden via de reguliere podcastkanalen. (SpotifyApple PodcastGoogle  PodcastsAnchorMixCloudOvercastPocket CastsRadioPublic en Stitcher.)

Tickets voor de voorstelling kunnen telefonisch geboekt worden bij de ticketbalie via het telefoonnummer 03/224.88.44 op maandag van 12u tot 17u en van dinsdag tot en met vrijdag van 10u tot 17u. Begeleiders mogen gratis mee en heb je graag assistentie vanaf het Centraal station Antwerpen, laat het het Toneelhuis of Inter Vlaanderen dan weten. 

Wil je de voorstelling bijwonen? Dan word je om 14u verwacht in de inkomhal van de Bourla. Om 14u20 zal de inleiding starten met de audiobeschrijfsters Selina & Priscilla en om 15u gaat de voorstelling van start. 

Meer informatie over de voorstelling kan je via onderstaande link terugvinden:  https://toneelhuis.be/nl/programma/looking-for-habibi/

Wanneer ?
Van 24 april 2022
tot 24 april 2022
Locatie
het Toneelhuis / de Bourla
Komedieplaats 18
2000 Antwerpen

Share