De Singel organiseert een theatervoorstelling met voorafgaande voeltoer, ontmoeting met de spelers en live audiodescriptie.

Wanneer ?
27 januari 2024
Locatie
De Singel
Desguinlei 25
2018 Antwerpen

Share

Wat? Lies Pauwels vraagt: “Wat zegt ons lijf?” Op zoek naar antwoorden in Love Doll.

Wat als mensen niet meer tot spreken komen en enkel het lichaam nog in staat is tot communiceren? Wat zegt een lijf? Waar is er in onze samenleving nog plaats voor de samensmelting van lichaam en geest? Met 'Love Doll playing with the big boys in a different kind of space' gaat Lies Pauwels op zoek naar de expressieve en transformerende kracht van het lichaam. In deze nieuwe voorstelling, die De Singel mee ondersteunt, ondergaat Lies Pauwels zelf live op de bühne een reeks metamorfoses, ter plaatse aangebracht door een make-upartiest. Verder nog op scène: danser Nicolas Vladyslav, saxofonist Bertel Schollaert en vijf muzikanten van B’Rock Orchestra, die live een nieuwe compositie van Frederik Neyrinck zullen uitvoeren. 'Love Doll playing with the big boys in a different kind of space' wordt een rockende hergeboorte die voor je ogen plaatsvindt.

Inleiding en audiodescriptie worden voorzien door Victoria Hopchet. Een uur voor de voorstelling kan je ook kennismaken met de spelers en een voeltoer van het podium krijgen.

Waar? De Singel, Antwerpen

Wanneer? Op zaterdag 27 januari 2024. De voeltoer en kennismaking met de spelers begint om 19h, de voorstelling begint om 20h en het voorziene einde is 22h15.

Prijs? €23, een begeleider mag gratis mee. Het kansentarief van €4 geldt voor mensen met verhoogde tegemoetkoming.

Inschrijven? Stuur een e-mail naar stan.spijkers@desingel.be.