Toegankelijke voorstelling Gentse Feesten: Kloaver Viere

Een integraal toegankelijke voorstelling op dinsdag 19 juli om 14u30 (einde voorzien om 17u10 )

Twee jaar lang gooide Corona roet in het eten. Maar na een digitale versie in 2020 en een kortere show voor een beperkt publiek vorig jaar mag het eindelijk weer. Dit jaar staan de kloaverkes er dus weer met een volledige revue. Het gezelschap telt vol ongeduld de weken af, want deze zomer is het‘ Eindelijnge taad veur de Fieste! ’. Zoals de titel al doet vermoeden is tijd dit keer de rode draad doorheen de revue.

Op dinsdag 19 juli zijn volgende aanpassingen voorzien:

* Allereerst worden de beschikbare plaatsen beperkt tot 120, zodat  de tafels wat verder uit elkaar kunnen schuiven om voldoende ruimte te bieden aan rolstoelgebruikers en mensen met een assistentiehond.

* De locatie is zonder probleem volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

* Voor blinden en slechtzienden wordt er een eigen systeem voor audio-descriptie voorzien. Dit systeem is niet draadloos en wie hier gebruik wil van maken zal wel zelf een koptelefoon of oortjes moeten voorzien. De organisatie zorgen voor maximaal 16 beschikbare aansluitingen, dus vooraf inschrijven is zeker wenselijk.

* Om 13.45 u is er een ontmoetingsmoment.

* Aansluitend om 14.00 u is er op het podium een voelmoment. 

* Verder staan er die middag een aantal vrijwilligers klaar om de bezoekers, indien nodig, te begeleiden naar hun plaatsen of naar de toiletten.

*Wie gebruik maakt van het openbaar vervoer om naar de voorstelling te komen kan door één van de vrijwilligers afgehaald worden aan de halte, uiteraard mits dit vooraf zo telefonisch is afgesproken.

* Tijdens de pauze worden alle bezoekers getrakteerd op een gratis kopje koffie en een stukje cake.

Normale toegangsprijs: € 12 (Uitpaskorting geldig) Toegangsprijs 19 juli: € 9 per persoon (persoon met een handicap plus 1 begeleider)  Extra begeleiders zijn welkom zolang er plaatsen zijn, maar die betalen uiteraard de normale toegangsprijs.

Info en reservaties: telefonisch op nummer 09/236 18 48 (Gina) of 09/226 19 24 (Daniëlla). Of via mail naar glenn.gina@gmail.com of donald.cornelis@telenet.be

Noodnummer voor 19 juli: 0476 025 563 (Donald)

De school beschikt over een aantal ondergrondse parkeerplaatsen en is ook gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (lijn 2 en 4, halte Bijlokehof, 3e halte vanaf station Gent Sint Pieters)

Wanneer ?
Van 19 juli 2022
tot 19 juli 2022
Locatie
Kloaver Viere
Martelaarslaan 13
9000 Gent

Share