Verleg je grenzen met Project U/Turn en ga mee op groepsreis naar de Pyreneeën

Project U/TURN vzw wil mensen met een beperking laten inzien dat een beperking geen beperking van het leven mag vormen. Hoe doen ze dat? Door avontuurlijke en back to basics activiteiten te organiseren in binnen- en buitenland.

Wanneer ?
Van 18 juni 2024
tot 24 juni 2024

Share

Wat? De Spaanse Pyreneeën-tocht is een reis vol verrassingen. Elke dag staat er een nieuwe spectaculaire outdoor activiteit op het programma. Voor deze adrenaline-tocht trekken we naar het noorden van Spanje. De regio van het Nationaal Park van Ordesa en Monte Perdido is een verborgen pareltje. Je vindt er diepe kloven, appelblauwzeegroene meren, kolonies van roofvogels die elders in Europa niet te vinden zijn, kleine verlaten dorpjes en spectaculaire watervallen.

Avontuur met een grote A, dat krijg je deze week op je bord! Een stevige bergwandeling, een klimparcours onder de grond, een dagje canyoning, een glijbaan in de rivier en een kajaktocht over een indrukwekkend meer. Om nog meer te genieten van de natuur zijn 2-persoonstentjes je onderkomen voor deze vakantie.

De outdoor activiteiten vereisen een bepaalde mobiliteit, inschrijvingen zullen individueel geëvalueerd worden op haalbaarheid.

Waar? De Spaanse Pyreneeën. 

Wanneer? Van 18 juni 2024 tot 26 juni 2024.

Prijs? Op te vragen.

Inschrijven? Schrijf je in via deze link.