Verleg je grenzen met Project U/Turn en ga mee op groepsreis naar Normandië

Project U/TURN vzw wil mensen met een beperking laten inzien dat een beperking geen beperking van het leven mag vormen. Hoe doen ze dat? Door avontuurlijke en back to basics activiteiten te organiseren in binnen- en buitenland.

Wanneer ?
Van 03 september 2024
tot 10 september 2024

Share

Wat? Een nieuwe uitdagende tocht in een fantastische omgeving en met een héél speciaal programma….

In september trekken we met 2 minivans naar het pittoreske Normandië waar we worden opgewacht door een roedel sledehonden. 

Je leest het goed! Weinig mensen weten dat deze lieve, intelligente, sterke honden ook staan te popelen om in de zomer hun favoriete bezigheid te doen, en samen met ons door de Normandische valleien te trekken. Elke rolstoeler krijgt een hond als reisgezel. Samen sterk om de trektocht te overwinnen! En uiteraard gaan we 'off grid & into nature’. We slaan onze tenten op in de hondenkennel en slapen bij onze dierenvrienden zonder overbodige luxe.

Na volgende nachten kamperen we op een mooi uitgeruste camping. Normandië heeft veel in petto voor avonturiers. Een supermooie kajaktocht over een zijrivier van de Seine, een dagtocht door de immense bossen van een natuurpark of lokale cultuur opsnuiven in een typisch Frans dorpje zijn alvast enkele van de vele mogelijkheden in de omgeving. 

Waar? Normandië.

Wanneer? Van 3 september 2024 tot 10 september 2024.

Prijs? Op te vragen.

Inschrijven? Schrijf je in op deze link.