Vitabo, de gemeente Bornem en de abdij slaan de handen in elkaar om je abdijbezoek permanent en duurzaam toegankelijk te maken en vieren dat eind april met een waar inclusiefeest!

Wanneer ?
28 april 2024
Locatie
Abdij van Bornem
Kloosterstraat 71
2880 Antwerpen

Share

Wat? Vitabo organiseerde 30 jaar lang op de laatste zondag van april de gekende tandemtochten voor blinden en slechtzienden. Deelnemers stroomden telkens toe vanuit alle windstreken in Vlaanderen. Vanuit haar ruime ervaring met personen met een visuele beperking gaat Vitabo een samenwerking aan met de gemeente Bornem voor de ontwikkeling van een permanente inclusieve ontsluiting van de Abdij van Bornem.

Eerder screende Symfoon de abdij al op toegankelijkheid, dus toen Vitabo en de abdij ons benaderden voor een eventuele samenwerking, zat het direct goed. Vanaf 12 april is onze grootste oogbol van de Annoying Eyes-campagne te bewonderen in de binnentuin van de abdij. Dat is geen toevallige datum: dan start de veertiendaagse mini-tentoonstelling over 30 jaar Vitabo en 100 jaar Licht en Liefde. Die expo culmineert in een uniek evenement op zondag 28 april, een namiddag vol concerten, feest en toegankelijkheid

Waar? De Abdij van Bornem.

Wanneer? Zondag 28 april.

Prijs? Gratis. 

Inschrijven? Is niet nodig.