Wie wordt de nieuwe Belgische kampioen poetry slam?

Het Vermeylenfonds nodigt je uit voor het Belgisch kampioenschap Poetry Slam in kunstencentrum VierNulVier.

Wanneer ?
25 november 2023
Locatie
Kunstencentrum VierNulVier
Sint-Pietersnieuwstraat 23
9000 Gent

Share

Wat: De beste slammers van het land nemen het tegen elkaar op tijdens het Belgisch Kampioenschap Poetry Slam 2023! Op zaterdag 25 november delen dichters, rappers en spoken word-artiesten elkaar ongenadig verbale uppercuts uit. Elke slammer krijgt drie minuten om de vakjury knock-out te slaan met zijn/haar/hun woordkunst. Een Nederlandstalige en een Franstalige host leiden de wedstrijd in goede banen. Tussen de rondes door dropt de dj vette beats. Kom live genieten van dit verbale steekspel!

Wens je opgehaald te worden aan het station? Geen probleem, bel 09/223 02 88 en vraag naar Fabjen of mail ten laatste vóór eind oktober naar jolien@vermeylenfonds.be zodat het Vermeylenfonds een vrijwilliger uit hun poule kan reserveren die je dan ophaalt aan het station of op een vooraf afgesproken uur en plaats in Gent. De vrijwilliger zorgt ervoor dat je tijdens de pauzes vlot je weg vindt van en naar je stoel. De begeleiding stopt pas wanneer je veilig terugkeert met tram en/of trein. Bovendien is er ook audiodescriptie beschikbaar in de Sennheiser-app.

Waar: Kunstencentrum VierNulVier.

Wanneer: Zaterdag 25/11/2023, van 18h tot 22h30.

Talen: Nederlands en Frans.

Prijs: Betaal wat je kan vanaf €5 per persoon. Als je in het bezit bent van een European Disability Card, kan je begeleider gratis mee.

Tickets kopen doe je hier

Jolien van het Vermeylenfonds legt uit waarom je deze avond niet mag missen!