Zelfverdediging voor vrouwen met een visuele handicap

Voel je je soms onzeker of onveilig? Wil je je zelfvertrouwen een boost geven? Wil je leren omgaan met onveilige situaties? Dan is onze cursus zelfverdediging en weerbaarheid voor vrouwen met een handicap zeker iets voor jou.

Wanneer ?
28 februari 2024
Locatie
Dito vzw
Veemarkt 90
8500 Kortrijk

Share

Wat? Als vrouw met een handicap ben je vaak extra kwetsbaar voor geweld of agressie. Uit onderzoek blijkt dat vrouwen met een handicap vaker slachtoffer zijn van geweld dan vrouwen zonder handicap. Hier wil Dito iets aan veranderen.

Neem deel aan deze workshop en word mentaal, verbaal en fysiek sterker! Je leert gevaarlijke situaties vermijden, want een vermeden gevecht is een gewonnen gevecht. Onze lesgever leert je de juiste alertheid vertonen en je raakt bedreven in technieken waarmee je een gevaarlijke situatie kan vermijden. Spijtig genoeg lukt het vermijden niet altijd. Daarom zorgen wij er voor dat je zelf ook fysiek sterker wordt. Je leert (opnieuw) je eigen kracht kennen en ontdekt over welke mogelijkheden je beschikt om jezelf fysiek te verdedigen. Jij bent het waard en verdient de kennis en middelen om jezelf te verdedigen.

Waar? Zaal Solidaris, Kortrijk.

Wanneer? Woensdag 28 februari 2024, van 10h-17h.

Prijs? €8: cursusmateriaal, drank, middagmaal en verzekering zijn inbegrepen.

Inschrijven? Stuur voor 21 februari een e-mail naar inschrijven@ditovzw.be of bel naar 02 515 19 30.