Zelfverdedigingscursus voor vrouwen met een fysieke beperking

Voel je je soms onzeker of onveilig? Wil je je zelfvertrouwen een boost geven? Wil je leren omgaan met onveilige situaties? Dan is onze cursus zelfverdediging en weerbaarheid voor vrouwen met een beperking zeker iets voor jou.

Wanneer ?
21 september 2024
Locatie
Sint-Bernardsesteenweg 200
2020 Antwerpen

Share

Wat? Als vrouw met een beperking ben je vaak extra kwetsbaar voor geweld of agressie. Uit onderzoek blijkt dat vrouwen met een beperking vaker slachtoffer zijn van geweld dan andere vrouwen. Hier wil Dito iets aan veranderen.

Neem deel aan deze workshop en word mentaal, verbaal en fysiek sterker! Je leert gevaarlijke situaties vermijden, want een vermeden gevecht is een gewonnen gevecht. Onze lesgever leert je de juiste alertheid vertonen en je raakt bedreven in technieken waarmee je een gevaarlijke situatie kan vermijden. Spijtig genoeg lukt het vermijden niet altijd. Daarom zorgen wij er voor dat je zelf ook fysiek sterker wordt. Je leert (opnieuw) je eigen kracht kennen en ontdekt over welke mogelijkheden je beschikt om jezelf fysiek te verdedigen. Jij bent het waard en verdient de kennis en middelen om jezelf te verdedigen.

Waar? Kantoor Solidaris, zaal Rupel, Antwerpen-Kiel.

Wanneer? 21 september 2024, van 10h-17h.

Prijs? €8: cursusmateriaal, drank, middagmaal en verzekering zijn inbegrepen.

Inschrijven? Stuur voor 16 september een e-mail naar inschrijven@ditovzw.be of bel naar 02 515 19 30.