Symfoon wint Europese mobiliteitsprijs

Share

23 oktober 2023

Symfoon won de European Road Safety-award in de categorie Beperkte Mobiliteit van de Europese Commissie.

We zijn er zelf ook nog niet helemaal van bekomen, maar vorige week won Symfoon de European Road Safety-award van de Europese Commissie! In de categorie Beperkte Mobiliteit viel onze campagne Team Trottoir in de prijzen, omdat wij, volgens de jury, erkennen dat objecten op het trottoir een gevaar zijn voor mensen met een visuele beperking en omdat de campagne zo'n groot bereik kende.

Andere genomineerden kwamen uit Ierland en Slovenië, maar er kan maar één de winnaar zijn. Op de foto houdt bestuurslid Dirk dan ook met terechte trots de award omhoog. Bij deze willen wij dus graag iedereen bedanken die mee heeft geholpen met Team Trottoir: de bedenkers, bezielers, uitvoerders, stickerplakkers, vrijwilligers en luisterbereide passanten. Zonder jullie was deze prijs er niet geweest!


#TeamTrottoir

Meer info over de andere projecten kan je ook terugvinden op de website van European Road Safety Charter van de Europese Commissie.

Kristian Schmidt, de Europese Road Safety Coördinator, overhandigt de glazen trofee aan Dirk Opsteyn, bestuurder Symfoon.
De winnaars van de Road Safety Awards in de vijf verschillende categorieën allemaal naast elkaar.