Vrijwilliger worden van Symfoon

Help mee Symfoon te besturen

Blinde of slechtziende mensen die zich kunnen vinden in de statuten van onze vereniging, die bereid zijn om zich voor een tijd te engageren in dit project als bestuurder zijn welkom contact met ons op te nemen.

Vriendelijke groeten,
De bestuurders van Symfoon

Getuigenissen gevraagd

Noem het klachten, meldingen, getuigenissen: Symfoon heeft natuurlijk van jullie, blinde en slechtziende mensen, informatie en verslag nodig over zaken die goed en minder goed lopen. Bijvoorbeeld op het vlak van cultuur, openbaar vervoer, werk,...
Mogelijk vormt deze informatie een basis om maatschappelijke actie te ondernemen.

Laat ons uw verhaal weten via mail naar info@symfoon.be.

Voer mee actie

Soms is het nodig je stem te laten horen. Wil je je engageren om op te komen voor de belangen van blinde en slechtziende mensen in Vlaanderen? Dat kan op twee manieren. Enerzijds is er de resonantiegroep, een groep ervaringsdeskundigen die wij graag raadplegen voor enquêtes of focusgroepen. Anderzijds is er de vrijwilligerspoule van mensen die ons vergezellen als we bijvoorbeeld actie gaan voeren of evenementen gaan screenen op toegankelijkheid. Je kan je natuurlijk ook inschrijven voor beide groepen!

Indien je problemen ondervindt om je in te schrijven met het formulier, kan je ons steeds contacteren via info@symfoon.be of bel ons en wij schrijven je manueel in.

Schrijf je vlug in!
Wat is je adres?
Wil je in de resonantiegroep, de vrijwilligerspoule of allebei?
Wat is je visus?