Vrijwilliger worden van Symfoon

Help mee Symfoon te besturen

Blinde of slechtziende mensen die zich kunnen vinden in de statuten van onze vereniging, die bereid zijn om zich voor een tijd te engageren in dit project als bestuurder zijn welkom contact met ons op te nemen.

Vriendelijke groeten,
De bestuurders van Symfoon

Getuigenissen gevraagd

Noem het klachten, meldingen, getuigenissen: Symfoon heeft natuurlijk van jullie, blinde en slechtziende mensen, informatie en verslag nodig over zaken die goed en minder goed lopen. Bijvoorbeeld op het vlak van cultuur, openbaar vervoer, werk,...
Mogelijk vormt deze informatie een basis om maatschappelijke actie te ondernemen.

Laat ons uw verhaal weten!

Help ons standpunten te bepalen

Deskundigheid op basis van jouw ervaring als blinde of slechtziende is één van de drie deskundigheden die we gebruiken om gezagsvol standpunten te bepalen. Daarom hebben we regelmatig jouw insteek nodig bij bepaalde uitdagingen die er zijn.

Treed toe tot één van onze 'resonantiegroepen'. Dit geeft ons de kans om je te contacteren wanneer er zich iets voor doet waarvoor we jouw ervaringsdeskundigheid nodig hebben.

Inschrijven kan je via deze link: https://www.symfoon.be/adviezen/deel-jouw-ervaring-met-symfoon

Voer mee actie

Soms is het nodig je stem te laten horen. Wil je je engageren om op te komen voor de belangen van blinde en slechtziende mensen in Vlaanderen?

 

Schrijf je vlug in!