Op 18 mei brengt de Indiase Mallika Taneja haar langverwachte solostuk 'Do you know this song?'. Er zijn een voeltoer en audiodescriptie voorzien, en aangezien VierNulVier zijn audiobeschrijving wil blijven bijschaven, vroegen ze Symfoon om te komen kijken en luisteren. Daarom stelt Symfoon een groep blinde en slechtziende theaterliefhebbers samen om naar het stuk te gaan kijken en nadien een woordje feedback te geven aan VierNulVier. Win-win, toch?

Wanneer ?
18 mei 2024
Locatie
Kunstencentrum VierNulVier
Sint-Pietersnieuwstraat 23
9000 Gent

Share

Wat? Met haar harmonium, een microfoon en poppen werpt Mallika Taneja een nostalgische terugblik naar haar jeugd en haar gezinsleven toen ze nog kind was. Ze start een zoektocht naar de persoon die ze is kwijtgeraakt. Wie was ze? Waar is ze naartoe gegaan en vooral, waarom is ze verdwaald? In dat proces vindt ze haar eigen stem en leert ze ermee zingen. 

Langzaam maar zeker krijgen we zicht op de beperkende, traditionele rol van vrouwen in de Indiase samenleving. Via haar persoonlijk archief schetst Taneja een portret van genderverhoudingen in India. Met zang probeert ze terug te vinden wat verloren ging.

Dus houd jij van theater en wil je bijdragen aan de toegankelijkheid van het culturele leven? Dan zijn we op zoek naar jou!

Waar? Kunstencentrum VierNulVier, Gent. Afspreken aan het station is mogelijk, laat dit even weten bij je inschrijving.

Wanneer? Zaterdag 18 mei, 20h-22h.

Prijs? Gratis.

Inschrijven? Stuur een e-mail naar info@symfoon.be of bel naar 0487 51 88 64.

 

Spreekt dit event je aan, maar ben je net niet vrij? Geen zorgen, op woensdag 10 juli gaan we nog een keer!