Ontdek de 'Dieric Bouts.'-tentoonstelling in Leuven met volledige audiotour

In het najaar van 2023 presenteert M Leuven een grote overzichtstentoonstelling over Dieric Bouts. Nooit eerder kwamen zoveel werken van de Vlaamse Meester bijeen in zijn thuisstad. 

Wanneer ?
Van 20 oktober 2023
tot 14 januari 2024
Locatie
M Leuven
Leopold Vanderkelenstraat 28
3000 Leuven

Share

Wat? Dieric Bouts is een van de meest ongrijpbare figuren uit de geschiedenis van de westerse kunst. De tentoonstelling ‘DIERIC BOUTS. Beeldenmaker’ brengt zijn creaties op een unieke manier samen: door ze te confronteren met de beeldcultuur van vandaag. Je kan de tentoonstelling zelfstandig bezoeken met een uitgebreide tour met audiodescriptie. Wandel door de tentoonstelling en ontdek de belangrijkste werken aan de hand van een gedetailleerde beschrijving.

Meer informatie over de tentoonstelling vind je hier.

Waar? M Leuven. Vraag je graag hulp aan om tot bij M of de Sint-Pieterskerk te raken? Het museum zorgt voor gratis begeleiding als je hen ten laatste vijf dagen voor je bezoek op de hoogte brengt via dit formulier.

Wanneer? Van 20 oktober 2023 tot 14 januari 2024.

Prijs? €12 + gratis begeleiding.

Inschrijven? Vooraf inschrijven is niet nodig. Je kan de gratis audiogids opvragen aan de balie van M. Vanaf 20 oktober kan je de volledige audiotour ook thuis beluisteren via deze link.

 

Liever een geleide rondleiding? Dat kan op vier verschillende data. Meer informatie vind je hier.

Ben je met een hele groep? Dan kunnen jullie samen een groepsrondleiding boeken wanneer het jullie past. Meer informatie vind je hier.